| HOME | WESTERMO | WAGO | ELPRO | KONTAKT |


          Wago je jedan od vođećih svjetskih proizvođača uređaja za automatizaciju i opreme za elektrospojnu tehniku sa 6 tvornica i preko 6.000 zaposlenih djelatnika.
          Oslanjanjem na više od 50 godina iskustva i stručnosti WAGO razvija, proizvodi i stavlja na tržište inovativne komponente za industriju, procesno inženjerstvo i automatizaciju u zgradarstvu. Wago je ne samo tržišni lider u sektoru spoja oprugom već su i brojne druge inovacije iz WAGO razvojnih laboratorija postale standard u primjeni pri najtežim eksploatacijskim uvjetima. WAGO prihvaća nove izazove, preuzima vodstvo u razvoju i postavlja nove standarde zbog čega je postao sinonim za kvalitetu, pouzdanost i inovativnost.

          Primjene u željeznicama i industriji postavljaju posebne zahtjeve na performanse. WAGO komponente namijenjene željeznicama se testiraju u simuliranim najtežim radnim sredinama, npr. izloženost dugotrajnim vibracijama, mehaničkim šok opterećenjima, kruženje kroz cikluse ekstremnih temparatura i visoke vlažnosti, strujna preopterećenja, testovi na zapaljivost. Te komponente također zadovoljavaju stalno rastuće zahtjeve elektromagnetske kompatibilnosti.
          Reputacija WAGO-I/O-SYSTEM automatizacijskog rješenja o pouzdanosti i superiornim performansama osigurala je nekoliko internacionalnih certifikata, čime je dokazana pogodnost opreme za željeznice i ostale aplikacije u kojima ekstremeni uvjeti zahtjevaju vrhunsku opremu.
Prednosti:
- internacionalna odobrenja: GL, LR, DNV, BV, RINA, KR, NK, BSH
- IEC 60945 sukladnost
- ekološka kategorija D (GL), EMC1 (direktan rad na motorima sa unutarnjim izgaranjem i kompresorima)
- sukladnost IRIS zahtjevima za željezničke norme
- gateway funkcije: NMEA, J1939, Modbus RTU, RK512

Westermo u željeznicama
Westermo oprema
Westermo certifikati
Westermo reference
Ethernet na vlakovima
Westermo rješenja za željezničke primjene
Wago u
željeznicama
Wago oprema
Wago certifikati
Wago reference
MICROSTAR - partner u auto- matizaciji željezničkog prometa
Sajmovi željezničke industrije