| HOME | WESTERMO | WAGO | ELPRO | KONTAKT |

Westermo isporučio komunikacijsku opremu za modernizaciju autobusnih linija u Seattlu
          
           ERG grupa, svijetski lider u razvoju i opskrbi sustava upravljanja u prometu, odabrao je Westermo Ethernet switch za ugradnju u 2500 autobusa koji povezuju područje Seattla. Razvoj novog sustava (RFC Project) naplate karata omogućiti će dodatnu zaradu od 250 milijuna dolara godišnje. Korisnici će koristiti smart kartice te će im biti omogućena prodaja karata sa više od 2379 prodajnih mjesta, bilo to na pojedinoj autobusnoj stanici, bilo na glavnom kolodvoru. Kako je kod elektroničke naplate bitan protokol informacija stanja novčanih sredstva te podaci vezani uz informacije putovanja (ulazno-izlazna stanica, vrijeme ulaska putnika) bitno je imati siguran sustav upravljanja mrežnom komunikacijom. Razlog zbog kojeg je ERG grupa koristila Westermo Ethernet switch je taj što uređaj ima širok raspon ulaznog napona od 7V do 57V što kod autobusa uveliko varira prilikom zaustavljanja i pokretanja motora. Još jedna od prednosti Westermo uređaja je rad u teškim uvijetima pa su otporni i na vibracije koje su u autobusu dosta izražene.
DetaljnijeVisoko pouzdani Westermo modemi za Gotthard tunel u Švicarskim Alpama

          Gotthard tunel je na vodećoj svjetskoj razini prema sigurnosnim kontrolnim sustavima i instalacijama. Weiss-Electronic, koji razvija sustave upravljanja za tunele, izabrao je Westermo LD-64 optički modem za prijenos podataka s 272 semafora i 68 zaslona za prikazivanje brzine i prometnih upozorenja.

Detaljnije


Sustav za hitne slučajeve u tunelu autoceste

          Tehnički izvođač SDEL izabran je za postavljanje sustava hitne dojave u tunelu autoceste A14 pariškog poslovnog okruga La Defense. Centralna redundantna optička mreža izgrađena je s Westermo Lynx preklopnicima. Podmreže izgrađene sa DDW-221 Westermo SHDSL preklopnicima kontroliraju prometnu dojavu.

DetaljnijeTelefonski sustav za hitne slučajeve na najvećem visećem mostu u Europi

          Najveći europski viseći most The Great Belt (Veliki pojas) omogućava vezu danskih otoka Zealand i Funen s kopnom te spaja glavninu danske populacije s ostatkom europskih cesta i željeznica. Za sigurnosni sustav telefonske dojave na cijelom mostu - 6.8km viseći most (East Bridge), 6.6km noseći most (West Bridge) i željeznički tunel što ukupnu duljinu dovodi do 18km - izabrani su Westermo Ethernet ekstenderi DDW-222.

Detaljnije
Wetermo u bežičnom rješenju za optimiranje efikasnosti ulične rasvjete

          SK Forsyning A/S, kompanija odgovorna za električnu mrežu, vodovod i grijanje u Slagelseu, 80km jugo-zapadno od Copenhagena u Danskoj, izabrala je Westermo 3G routere MRD-310 za bežično povezivanje upravljačkih jedinica ulične rasvjete sa centralnim uredom.

Detaljnije

Navedeno predstavlja samo mali dio uspješne integracije Westermo proizvoda u cestovnim aplikacijama. Za više informacija posjetite www.westermo.com ili nas sa povjerenjem kontaktirajte.

Westermo u
cestovnom prometu
Westermo oprema
Westermo certifikati
Westermo reference
Wago u
cestovnom prometu
Wago oprema
Wago certifikati
Wago reference
MICROSTAR - partner u auto- matizaciji cestovnog prometa