| HOME | WESTERMO | WAGO | ELPRO | KONTAKT |

          Kao vodeći svjetski proizvođač elektrospojne opreme WAGO u ponudi ima više od 23.000 artikala. Ovdje donosimo kratak pregled glavnih kategorija WAGO opreme, za kompletan pregled WAGO asortimana s povjerenjem nas kontaktirajte ili posjetite WAGO online katalog.

          WAGO asortiman možemo podijeliti u dvije najvažnije kategorije - elektromehaničke komponente za ostvarivanje pouzdanog spoja i elemente za automatizaciju.


          Elektromehaničke komponente za ostvarivanje pouzdanog spoja oprugom - poznate i kao "Wago stezaljke" ili CAGE CLAMP®- su osnovna ideja na kojoj je firma WAGO izgradila svoj uspjeh i međunarodni ugled. Spoj oprugom ima brojne prednosti nad klasičnim spojem "na vijak" - sigurnost, pouzdanost, neosjetljivost na vibracije, uvelike smanjeno vrijeme ožičenja (pogotovo za velike sustave sa velikim brojem vodiča) i eliminiranje potrebe za održavanjem.


Rail-mounted terminal blokovi i rail-mounted terminal blokovski sustav

Širok opseg spojki za montiranje na šinu (rail-mounted) kao i cjelovitih sustava za pouzdan i siguran spoj. Mnoštvo inovacija na polju stezaljki bez vijka postavlja WAGO kao vodeću tržišnu kompaniju - od najmanjih do najvećih stezaljki.


PCB terminalni blokovi i stezaljke

WAGO kao vodeći tržišni proizvođač nudi najveću raznolikost u PCB spojevima, naravno bez vijka s CAGE CLAMP® ili CAGE CLAMP® S spojevima.


Terminal blokovi i stezaljke

Od orginalnog WAGO push-in konektora za spojne kutije do WINSTA® konektora za instalaciju u građevinama, WAGO nudi sveobuhvatni program s inovativnom tehnologijom spoja s oprugom.


Dodatna oprema

WAGO u ponudi ima i široki program materijala za označavanje, alata za pomoć pri montaži i za sigurnu i pouzdanu instalaciju WAGO proizvoda.WAGO je jedan od vodećih proizvođača opreme za automatizaciju, naročito u zgradarstvu. WAGO-I/O-SYSTEM je fleksibilno rješenje neovisno o fieldbusu za decentralizirane automatizacijske zadatke. S relejskim, funkcijskim i interface modulima, kao i zaštitom od prenapona, WAGO pruža primjereno rješenje za svaku aplikaciju.

WAGO-I/O-SYSTEM 750 je najmanji modularni distribuirani I/O sustav neovisan o vrsti i tipu fieldbus veze. Omogućuje uštedu na cijeni i prostoru slobodnim kombiniranjem digitalnih, analognih i I/O modula posebne namjene.
Optimiziran za široki raspon aplikacija:
• fina modularnost: 1,2,4 ili 8 kanala po modulu
• sigurna investicija: dizajn neovisan o korištenom fieldbusu. Fieldbus coupler s funkcionalnošću PLC-a (kontroler) za distribuirane kontrolne mreže u skladu sa IEC 61131-3
• fleksibilno: digitalno/analogni ulazi/izlazi i specijalne funkcije s različitom voltažom i tipovima signala mogu se složiti u jednom fieldbus nodu
• pouzdano: odobreno za industrijsku automatizaciju, automatizaciju u zgradarstvu, brodogradnju, i onshore i offshore aplikacije.
• sigurno - čak i u teškim atmosferskim uvjetima


WAGO-I/O-SYSTEM 753

Bus stezaljke s odvojenim nivoom ožičenja. Za određene aplikacije predožičenje komponenti je razumno rješenje, neovisno o elektronici.


WAGO-I/O-SYSTEM 757

senzorske/aktuatorske kutije u efektivnoj IP20/IP67 zaštiti, za rješenja u kojima IP67 pruža dovoljnu fleksibilnost i (cjenovnu) učinkovitost.IPC (IndustrialPC)
je cjenovno učinkovito industrijsko kompaktno PC rješenje za aplikacije kontrole u realnom vremenu. Usprkos svojim malim dimenzijama IPC integrira sve mogućnosti PC-a, uključujući mrežna i fieldbus sučelja, za lokalne i udaljene kontrolne aplikacije.
Maleno kućište je moguće montirati na DIN35 šinu. WAGO I/O module je moguće direktno spojiti.


WAGO TO-PASS
telekontrolni moduli namijenjeni bežičnom prijenosu signala i poruka preko GSM mreže. Mogućnost koja odvaja TO-PASS module od ostalih GSM modema jest izbor do 8 digitalnih/analognih ulaza te do 4 digitalna i 2 analogna izlaza s mogučnošću postavljanja istih, čime se GSM uredaj proširuje osnovnim mogućnostima PLC-a.


WAGO-I/O-SYSTEM 759

Skup programskih rješenja za rad s WAGO komponentama, uključujuci WAGO TOPLON® za automatizaciju u zgradarstvu.WAGO-SPEEDWAY 767

nova klasa performansi za automatizaciju bez kontrolnih ormarića.
Power supplies - izvori napajanja za širok raspon električnih uređaja pri čemu se razni električni i mehanički zahtjevi moraju poštovati.WAGO zaštitni uredaji od prenaponskog udara pomažu u obrani od munja i mrežnih prenapona. Koristeći WAGO PROTECT sustav, korisnici mogu pomoći osiguranju pogona, opreme i podataka, i time spriječiti greške, štetu i skupe popravke.

Westermo u
cestovnom prometu
Westermo oprema
Westermo certifikati
Westermo reference
Wago u
cestovnom prometu
Wago oprema
Wago certifikati
Wago reference
MICROSTAR - partner u auto- matizaciji cestovnog prometa