| HOME | WESTERMO | WAGO | ELPRO | KONTAKT |

          Posvećenost kvaliteti proizvoda i rješenja potvrđuju certifikati dodijeljeni kompaniji WAGO.

          Nezavisna certifikacijska agencija provela je ispitivanje kako bi se osiguralo da je WAGO sustav osiguranja kvalitete u sukladnosti sa zahtjevima ISO standarda, rezultat čega je certificiranje svih WAGO postrojenja (oba u Njemačkoj, u SAD-u, Švicarskoj, Francuskoj, Engleskoj, Poljskoj, Kini i Indiji) po normama opisanim u ISO 9001:2000.
           DIN ISO 9001 certifikat

          WAGO smatra ekološko upravljanje okolišem i pažljivu potrošnju prirodnih resursa i energije za jezgrom vrijednosti svoje poslovne filozofije. To je prepoznao certifikacijski auditor TÜV Management Service GmbH kada je dodijelio DIN ISO 14001: 2004 sukladnost WAGO tvornicama u Njemačkoj (Minden i Sondershausen) i Švicarskoj (Domdidier), čime se dokazuje kako WAGO osjeća obvezu ne samo prema kvaliteti svojih proizvoda već i prema čovječanstvu i okolišu.
           DIN ISO 14001 certifikat


          Kvaliteta je rezultat iskustva i beskompromisne posvećenosti detaljima.
          Kao izumitelj tehnologije elektro spoja oprugom WAGO ima desetljeća prednosti pred svojom konkurencijom. Intenzivno istraživanje, bezbrojne analize u vlastitim laboratorijima i povratne informacije od tisuća korisnika iz cijelog svijeta opskrbljuju WAGO neprocijenjivom bazom podataka koja se koristi kao osnova za razvoj vlastitih standarada kvalitete koji daleko nadmašuju zahtjeve trenutno važećih standarda. Iz tog razloga svi WAGO proizvodi prolaze brojne testove i iscrpne pretrage, npr. ispitivanje elektromagnetske kompatibilnosti WAGO komponenti za automatizaciju provodi se u WAGO-vom vlastitom EMC laboratoriju.
          Tek kada proizvodi prođu ta testiranja i time zadovolje striktne WAGO zahtjeve kvalitete smatraju se dovoljno dobrima za WAGO korisnike.

          Dana 22. prosinca 2009.god. WAGO ispitni laboratorij akreditirala je Njemačka Akreditacijska Asocijacija (Deutche Gesellschaft für Akkreditierung GmbH) u skladu s EN ISO/IEC 17025. Od tog datuma WAGO službeno posjeduje vlastiti "akreditirani ispitni laboratorij za električna i mehanička testiranja spojnih stezaljki i konektora i za simulaciju okoliša".
          WAGO laboratorij u Mindenu provodi ispitivanja i testiranja u skladu s međunarodnim standardima, Europskim normama i specifičnim zahtjevima korisnika. To znači da se WAGO elektrospojni i automatizacijski proizvodi mogu koristiti za razne primjene ne samo na Europskim već i svijetskim tržištima. Taj nivo sigurnosti i pouzdanosti proizvoda, zajedno sa poštivanjem i pouzdanošću tehničkih podataka, od najveće je važnosti za WAGO kupce i korisnike cijelog svijeta. Detaljnije o WAGO ispitnom laboratoriju...

          Sigurnost je najviši prioritet i ne tolerira kompromise.

          Suprotno od spoja na vijak, sa svojim inherentnim rizicima i čije pravilno funkcioniranje uvelike ovisi o vještini instalatera, tehnologija spoja oprugom, koju koristi WAGO, nudi apsolutnu pouzdanost. Razlika leži u predprogramiranoj kvaliteti kontakta iz razloga što je pravilno dizajnirana i dimenzionirana te dizajnirana od visokokvalitetnog nehrđajučeg čelika. Spojna opruga pruža gotovo konstantnu pritisnu silu i kontaktni presjek kroz cijeli životni vijek.
          U dodatku na kvalitetu kontakta odlučujuću ulogu proizvoda za automatizaciju igra funkcijska pouzdanost elektronike. WAGO osigurava tu ključnu komponentu kroz proces kreiranja proizvoda i mnoštvo integriranih testova.
          Dobitak u sigurnosti i pouzdanosti je pokretačka snaga iza vodećeg položaja firme WAGO na polju spoja oprugom i proizvoda za automatizaciju. Za WAGO razvojni tim to je također odlučujući faktor pri radu na trenutnim projektima i pri izboru novih.

          WAGO je jedna od prvih kompanija na polju elektrospojne tehnologije i automatizacije kojoj je odobren IRIS certifikat za nove međunarodne željezničke standarde. UNIF, Europska asocijacija željezničke i prateće industrije definirala je IRIS standard kvalitete (International Railway Industry Standard) koji se može usporediti s ISO/TS 16949 standardima poznatim iz automobilske industrije iako IRIS također stavlja naglasak na nadzor i kontrolu projekata i procesa. Implementacija novog standarda i uspješno auditiranje je u WAGO kompaniji teklo brže od predviđenog zato što je WAGO menadžment sustav već premašivao zahtjeve DIN ISO 9001 čak i prije odobrenja certifikata.
           IRIS certifikat


          Zbog velikog proizvodnog programa (više od 23.000 artikala) i mnoštva različitih certifikata kojima pojedina oprema udovoljava, WAGO je sadašnjim i budućim korisnicima omogućio pretraživanje svog cijelokupnog raspona artikala po odobrenju ili zahtjevu: Approvals
          Ukoliko ne pronađete željene informacije, s povjerenjem nas kontaktirajte.

Westermo u
cestovnom prometu
Westermo oprema
Westermo certifikati
Westermo reference
Wago u
cestovnom prometu
Wago oprema
Wago certifikati
Wago reference
MICROSTAR - partner u auto- matizaciji cestovnog prometa