Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije, molimo ODJAVITE SE S POPISA OVDJE
(s adrese na koju ste primili ovu obavijest).

 
ožujak 2017.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pouzdanost opreme
 
 

 
 
 
 

Budite sigurni u točnost podataka o srednjem vremenu između kvarova (MTBF - Mean Time Between Failure)

Provjerite da li proizvođač deklarira MTBF i prema kojem standardu za uređaje koje namjeravate koristiti u aplikacijama od kojih se očekuje visoka pouzdanost. Ako je to interni standard proizvođača ili jedan poznati standard za potrošačku elektroniku (predviđa rad 8 sati dnevno, 5 dana tjedno), s pravom možete biti sumnjičavi.
Jeste li znali da Westermo obavlja izračun MTBF-a svoje opreme prema vojnom standardu MIL-HDBK-217F(K)?
Westermo smatra da je ovaj standard najpogodniji za računanje predviđanja pouzdanosti uređaja koji se koriste u teškim industrijskim okruženjima. Vrijednosti MTBF-a Westermo uređaja ovise o tipu uređaja i namjeni, pa se tako za upravljive Ethernet preklopnike i ekstendere (serije Lynx, RedFox, Viper, Wolverine (DDW)) one kreću od 297.000 do 677.000 sati, a za neupravljive Ethernet preklopnike i ekstendere, optičke i serijske konvertere te mobilne rutere (serije Viper, SDW, Wolverine (DDW), ODW, MCW, MRD) od 500.000 do 1.978.000 sati.

Više o pouzdanosti i MTBF-u (.pdf, hr, 179 kB)

 
 


Za više informacija posjetite Westermo web stranice ili se obratite ovlaštenom Westermo distributeru, poduzeću Microstar d.o.o. (e-mail).

 
Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662 www.microstar.hr westermo@microstar.hr