Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije, molimo ODJAVITE SE S POPISA OVDJE
(s adrese na koju ste primili ovu obavijest).

 
siječanj 2015.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Novi Westermo upravljivi
industrijski PoE preklopnik
 

     Westermo je predstavio PMI-110-F2G, novi Layer 2 industrijski upravljlivi preklopnik s PoE (Power over Ethernet) i gigabitnom funkcionalnošću. Uređaj je posebno dizajniran za aplikacije video nadzora u automatizaciji u zgradarstvu, a moguće ga je koristiti i u automatizaciji u industriji i izradi strojeva.

    PMI-110-F2G ima 8 PoE/PoE+ portova, svaki s mogućnošću isporučivanja snage od 30 W, što mu omogućuje da se koristi za napajanje standardnih kamera kao i za krajnje uređaje s većim energetskim potrebama, kao što su PTZ kamere, bežične pristupne točke (access points) i WiMax sustavi. PoE funkcija uključuje napredne značajke kao što su pametna kontrola proračuna snage, nadgledanje statusa krajnjih uređaja i kalendarski bazirano planiranje uključenja/isključenja.

 
 


   Dodatno uz 8 PoE/PoE+ portova, PMI je opremljen i s 2 gigabitna Optička (SM ili MM) ili Ethernet RJ-45/SFP kombinacijska porta, čime je osiguran fleksibilan brzi uplink za vezu prema glavnim (backbone) preklopnicima, što omogućuje video tokove velike brzine prijenosa podataka na velike udaljenosti.

   Sa kompaktnim i robusnim dizajnom, bez pokretnih dijelova, radnim temperaturnim opsegom od -40 do 70 °C i sukladnošću s industrijskim PoE zahtjevima, PMI je pogodan za instalaciju u industrijske ormariće u teškim radnim uvjetima.

   Dizajn i značajke PMI-110F2G preklopnika čine ga vrlo pogodnim za kritične aplikacije kao što su mreže za nadzor kamerama u realnom vremenu gdje oprema treba garantirati visoke performanse 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

   Uređaj garantira kvalitetu i pouzdanost sjedinjenjem naprednog upravljanja mrežom, sigurnosnih protokola i značajki fleksibilnost.

 
 Za više informacija posjetite Westermo web stranice ili se obratite ovlaštenom Westermo distributeru, poduzeću Microstar d.o.o. (e-mail).

 
Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662 www.microstar.hr westermo@microstar.hr