Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije, molimo ODJAVITE SE S POPISA OVDJE
(s adrese na koju ste primili ovu obavijest).

 
ožujak 2015.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Westermo PoE injektor
 
 

Želite li vašem postojećem switch-u dodati PoE funkcionalnost?

    Westermo je predstavio PII-2G, novi 2-portni Power over Ethernet (PoE) injektor za rješenja u automatizaciji. PII-2G je napredni, high-end PoE injektor, koji kombinira visoke performanse s industrijskom robusnošću. Power over Ethernet koncept je u velikom rastu, zbog značajnih prednosti u troškovima instalacije, pouzdanosti, kompaktnosti i fleksibilnosti kada je energetski kabel nepotreban zbog upotrebe PoE. PII-2G može pružiti prednosti i u nadogradnji mreže i u početnoj instalaciji.

 
 


    PII-2G ima dva injektna porta s gigabitnom sposobnosti. To je u skladu s oba IEEE PoE standarda 802.3 af (max 15,4 W) i 802.3 at (max 30 W), tako da je moguće priključiti i uređaje velike potršnje kao što su PTZ kamere i bežične pristupne točke. Gigabitna sposobnost omogućuje povezivanje i na krajnje uređaje velikog bandwith-a, kao što su pristupne točke.

 
 


   Uz kompaktan i robustan dizajn, bez pokretnih dijelova i rasponom radne temperature od -40 °C do +70 °C, te MTBF od 500000 sati (prema MIL-HDBK-217F standardu) PII-2G je dizajniran za rad u teškim uvjetima. Uređaj omogućuje jednostavnu i brzu instalaciju u industrijskim aplikacijama. Nije potrebna konfiguracija uređaja, sve što je potrebno je odgovarajuće napajanje.

 
 


Za više informacija posjetite Westermo web stranice ili se obratite ovlaštenom Westermo distributeru, poduzeću Microstar d.o.o. (e-mail).

 
Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662 www.microstar.hr westermo@microstar.hr