Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije, molimo ODJAVITE SE S POPISA OVDJE
(s adrese na koju ste primili ovu obavijest).

 
05.01.2015.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Novi Westermo industrijski
Layer 3 preklopnici za 19" ormar
 

 

    Westermo je proizveo četiri nova tipa industrijskih L3 Ethernet/optičkih preklopnika za 19" ormar. RedFox Industrial Rack (RFIR) je nova generacija industrijskih preklopnika pomoću kojih je omogućen korak naprijed u mrežnim performansama na rubu industrijskih kritičnih mreža. Povećanjem gustoće opreme i pojavom zahtjeva za povećanjem sigurnosti i otpornosti mreža, pojavila se potrebna za novom generacijom industrijskih preklopnika.

    RFIR je Layer 3 industrijski Ethernet preklopnik visokih performansi dizajniran za aplikacije s visokim mrežnim prometom. Dostupna su četiri nova modela koji mogu prihvatiti različite optičke SFP primopredajnike. RFIR uređaji rade učinkovito na AC ili DC naponu napajanja te imaju 19 ili 27 portova, uključujući i 11 gigabitnih portova. Dizajn je robustan i kompaktan što olakšava ugradnju u 19" ormar te je stoga RFIR pogodan za uporabu kako u kontrolnim sobama, tako i uz prugu, cestu ili u trafostanicama.

 
 


    RFIR ima MTBF od 120000 do 293000 sati (ovisno o modelu) što osigurava dugi radni vijek uređaja. Dizajn je razvijen za upotrebu u teškim industrijskim aplikacijama te je testiran od strane Westerma i neovisnih testnih institucija kako bi se zadovoljili mnogi standardi za EMC, izolaciju, vibracije i udarce, sve do najviših zahtjeva potrebnih za teška industrijska okruženja i aplikacije uz željezničku prugu.

    RedFox industrijska oprema za 19" ormare pokretana je WeOS-om, Westermo mrežnim operativnim sustavom, koji se nalazi u 70 različitih modela Westermo opreme. WeOS je razvijen da bi se omogućila ponuda međuplatformskih i o budućim promjenama neovisnih rješenja. WeOS može ponuditi jedinstvene IP sigurnosne funkcionalnosti za ovu klasu proizvoda. Na primjer, moguće je konstruirati višeportni DMZ iskorištavajući funkciju vatrozida na svakom portu. Siguran udaljeni pristup mreži može biti omogućen korištenjem kodiranih VPN kanala.

    Kao Layer 3 preklopnik RedFox je u mogućnosti ponuditi usmjerujuće funkcionalnosti zahtjevnijeg tipa korištenjem OSPF, RIP i VRRP protokola, kao i vrijeme oporavka preklopnika u topologiji prstena od 20 ms, čak i na brzinama od 1 Gbit/s, iskorištavajući Westermov FRNT protokol.

    Uređaji omogućuju široki raspon redundantnog napona napajanja od 16 do 60 V u DC varijanti, odnosno od 90 do 264 V u AC varijanti, te imaju 30% manju potrošnju energije u odnosu na prethodnu generaciju Westermo proizvoda, što je interesantno smanjenje troškova tijekom dugog životnog vijeka uređaja. Široki raspon radne temperature od -40 do +70 °C za DC varijante, odnosno od -40 do +55 °C za AC varijante, postignut je bez pokretnih dijelova i otvora za hlađenje.

Za više informacija posjetite Westermo web stranice ili se obratite ovlaštenom Westermo distributeru, poduzeću Microstar d.o.o. Zagreb (e-mail).

 
Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662 www.microstar.hr westermo@micro-star.hr