o b a v i j e s t i  

 
          
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RedFox-
Industrial - Ethernet Switch za
najzahtjevnije aplikacije
 
 


         RedFox je industrijski ethernet switch visokih performansi s velikim mogućnostima preusmjeravanja, u kompaktnom robusnom kućištu. RedFox ethernet switch omogućava izgradnju sigurnih i pouzdanih mreža koje su prije zahtijevale više odvojenih uređaja. Firmware bogat mogućnostima i visoko specificirani hardware pružaju fleksibilnost i povećane performanse u slaganju kompleksnih mreža.


        Za kritične aplikacije, Westermo FRNT (Fast Recovery of Newtwork Topology) tehnologija pruža najbrži protokol na tržištu za rekonfiguraciju velikih mreža u slučaju prekida veze ili greške na hardwareu. Gbit podrška u prstenu kao i mogućnosti drop portova u kombinaciji s tehnikama kontrole propusnosti kao što su VLAN i IGMP snooping omogućavaju optimizaciju RedFoxa čak i za propusno najzahtijevnije aplikacije kao npr. video.

 
 


 
 


        Napredne routing mogućnosti i firewall postavke omogućavaju RedFoxu da odvaja mreže i osigura zaštitu kritičnim industrijskim mrežama. RedFox je također u stanju pružiti siguran i pouzdan pristup tim mrežama s udaljene lokacije, djelujući kao krajnja točka VPNa (Virtual Private Network). S moćnim hardwareom i visokom procesnom moći u kombinaciji sa 8 Gb portovima i bogatim izborom transcivera, RedFox se nameće kao pravo rješenje za fleksibilne ethernet mreže velikih brzina.

        RedFox serija sastoji se od 11 različitih uređaja koji uvijek dolaze s najnovijom verzijom WeOS softwarea.

Pogledajte sve varijante RedFox uređaje i njihove specifikacije


Za sve informacije obratite se ovlaštenom Westermo zastupniku za Hrvatsku, poduzeću Microstar d.o.o.   E-mail

 
      Ukoliko ubuduće ne želite primati naše tehničke informacije možete se ODJAVITI SA POPISA OVDJE. 
                                 Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
                   Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662, www.micro-star.hr   info@micro-star.hr