Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije, molimo ODJAVITE SE S POPISA OVDJE
(s adrese na koju ste primili ovu obavijest).

 
studeni 2016.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WAGO strujni transformatori
 
 

 
 

     Strujni transformatori s odvojivom jezgrom iz 855 serije idealni su za unapređivanje postojećih sustava kod kojih tok struje ne smije biti prekinut. Moguće ih je otvoriti na jednom ili oba kraja, čime se olakšava rukovanje na skučenim mjestima. Pretvaraju struju od maksimalno 1000 A u 1 A. Visoki stupanj preciznosti (do 0,5 %) doprinosi iznimno preciznim mjerenjima električne struje.

Dokumentacija:
datasheet

 
 


     855 serija strujnih transformatora sadrži i plug-in transformatore sa picoMAX® priključivim konektorima, prvi takve vrste u svijetu. Namijenjeni su prvenstveno za spajanje na digitalne mjerne sustave, a mogu se koristiti i u prostorno ograničenim aplikacijima. Pretvaraju struju od 64 A ili 35 A u 1 A.

Dokumentacija:
datasheet
upute za rukovanje

 
 


   WAGO priključni strujni transformatori mjere izmjeničnu struju na niskonaponskim mrežama od 230 V, 400 V i 690 V. Strujni transformator može biti opterećen do 120% nazivne struje, dopuštajući mjerenje vršne struje bez oštećenja transformatora. Strujni transformatori točnosti klasa 1 i 3 mogu se smjestiti na okrugle kablove ili na strujne šipke.

     Pouzdano mjerenje struje čak i u teškim uvjetima: pretvaranje izmjenične struje od 50 A do 2500 A u 1 A ili 5 A na izlazu, prenošenje strujnog signala preko CAGE CLAMP® stezaljki otpornih na vibracije. Izlaz koji je dostupan s obje strane, dopušta vodiču da bude jednostavno smješten i u aplikacijama na skučenom prostoru. Njihovo plastično kućište čini strujne transformatore izrazito izdržljivima.

 
 


         Sa širokom paletom pomagala pri strujnim mjerenjima i analizi, WAGO priključni strujni transformatori služe kao dio učinkovitog energetskog upravljanja. Obje Rogowski zavojnice (500 A/2000 A) za bezkontaktno strujno mjerenje i različiti strujni transformatori blokovskih terminala savršeno upotpunjuju sve WAGO proizvode.

Vaše prednosti:

  • UL-certifikat
  • CAGE CLAMP® spojna oprema
  • Priključak na nosivu letvicu
  • Vibracijska i šok otpornost
  • Temperaturni raspon od -5 do 50 °C
  • Preopterećenje do 120% nazivne strujeDokumentacija:
datasheet (1000 A)
datasheet (2500 A)
upute za rukovanje
Rogowski zavojnica RT 500
Rogowski zavojnica RT 2000
Rogowski zavojnica RC 70, RC 125, RC 175

 
 

WAGO moduli za 3-fazno mjerenje električne snage

Analiza opskrbne mreže i procjena potrošnje energije

 
 

Za više informacija posjetite WAGO web stranicu ili se obratite ovlaštenom WAGO zastupniku, poduzeću Microstar d.o.o. (e-mail).
 
Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662, www.microstar.hr wago@microstar.hr