Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije, molimo ODJAVITE SE S POPISA OVDJE
(s adrese na koju ste primili ovu obavijest).

 
siječanj 2016.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Novi RedFox upravljivi preklopnici
 
 

 
 
 
 

    Westermo RedFox seriji upravljivih Ethernet router-a/preklopnika visokih performansi dodana su četiti nova L2 modela. Dizajnirani za korištenje u teškim uvjetima i zahtjevnim aplikacijama, uređaji imaju najveće srednje vrijeme kvara (MTBF) u industriji, širok raspon radne temperature te sve potrebne certifikate za upotrebu u teškim industrijskim uvjetima i uz željezničke pruge.

    Ukupno 23 uređaja u RedFox seriji nude različite kombinacije optičkih i Ethernet portova. Dva nova RedFox preklopnika za 19" ladicu imaju 27 portova i dostupni su u AC i DC varijanti napona napajanja.

 
 

 
 

    Novost je također da je RedFox serija industrijskih L3 Ethernet preklopnika visokih performansi sada u potpunosti certificirana za upotrebu u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom. ATEX/IECEx certifikat izdan od BASEEFA omogućuje ovim robusnim L3 preklopnicima ugradnju u potencijalno eksplozivnim atmosferama koje su uobičajene u tvornicama za preradu nafte i kemijskih tvari, za pročišćavanje otpadnih voda, centrima za distribuciju plina, šećeranama i silosima.

    U postupku dobivanja EX certifikata RedFox serija je testirana od strane Westerma i neovisnih testnih institucija kako bi se zadovoljili mnogi standardi za EMC, izolaciju, vibracije i udarce, sve do najviših zahtjeva potrebnih za teška industrijska okruženja i aplikacije uz željezničku prugu.

Dodavanjem novih preklopnika i dobivanjem EX certifikata, RedFox serija sada ima ukupno 23 uređaja (L2 i L3) s različitim brojem i kombinacijama optičkih i Ethernet portova.

 
 


RFI-111-F4G-T7G data sheet (eng, 837 kB)    RFI-119-F4G-T7G data sheet (eng, 863 kB)

RFIR-127-F4G-T7G-AC data sheet (eng, 887 kB)    RFIR-127-F4G-T7G-DC data sheet (eng, 879 kB)

 
 


Za više informacija posjetite Westermo web stranice ili se obratite ovlaštenom Westermo distributeru, poduzeću Microstar d.o.o. (e-mail).

 
Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662 www.microstar.hr westermo@microstar.hr