Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije, molimo ODJAVITE SE S POPISA OVDJE
(s adrese na koju ste primili ovu obavijest).

 
travanj 2016.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WAGO automatizacija
u zgradarstvu
 
 

 
 

    WAGO rješenja za automatizaciju u zgradarstvu temeljena su na dokazanoj i provjerenoj WAGO-I/O-SYSTEM modularnoj tehnologiji, sistemu s otvorenim sučeljima, koja omogućuje korištenje opreme različitih proizvođača.
    WAGO-I/O-SYSTEM za primjene u zgradarstvu slijedi svoj provjereni koncept podrške svim važnijim protokolima, te je korisniku na izbor dan veliki broj kontrolera (KNX, BACnet, LonWorks, Ethernet,..) i modula specijalne namjene (DALI Master, EnOcean Radio Receiver,...) kako bi se ispunili i najopsežniji zahtjevi za opremom koja se upotrebljava u zgradarstvu. WAGO nudi preko 330 različitih modula koje je moguće spojiti na bilo koji od 60 tipova WAGO PLC/PFC-a. Ta oprema se brzo i relativno jednostavno integrira u rješenja razvijena i namijenjena upravo zgradarstvu, uz dodatnu pogodnost optimizacije cijene i opreme korištenjem višekanalnih modula (do 8 kanala analogni moduli, do 16 kanala digitalni moduli).

 
 

HVAC - grijanje, ventilacija, klimatizacija
    Opsežne biblioteke sa sistemskim makronaredbama spremnima za upotrebu često čine dodatno programiranje nepotrebnim. Korištenje ovih makronaredbi pridonosi standardizaciji, te značajnom smanjenju troškova.
HVAC makronaredbe - aplikacijske bilješke (eng, 18,1 MB)
HVAC - pregled aplikacija (eng, 7,12 MB)

Upravljanje rasvjetom

 
 

Individualna kontrola prostorija
    Moderna WAGO rješenja automatizacije prostorija obavljaju mnoge zadatke u zgradi, npr.: optimiziranje temperature u prostoriji, automatsko postavljanje zastora ovisno o položaju sunca, kontrola intenziteta rasvjete i isključivanje rasvjete kada nije potrebna.
FlexROOM - korisnički priručnik (de, 9,52 MB)

Upravljanje energijom
    Sukladno s klasom A energetske učinkovitosti Europske unije, WAGO rješenja za upravljanje energijom mogu pomoći da trošak energije bude minimalan.

Automatizacija u zgradarstvu - brošura (eng, 9,93 MB)
WAGO reference

 
 
 
 

Za više informacija posjetite WAGO web stranice ili se obratite ovlaštenom WAGO distributeru, poduzeću Microstar d.o.o. (e-mail).
 
Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662, www.microstar.hrwago@microstar.hr